CAMPING VALIRA Avís Legal

En compliment del article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l’informem que el titular del lloc web campingvalira.com és:

  • NOM: Camping Valira, S.L.
  • NRT: L-714688-K
  • DOMICILI: Av. Salou, s/n, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra
  • EMAIL: info@campingvalira.com

L’accés i navegació pel lloc web implica el coneixement i l’acceptació sense reserves de la Política de privacitat.

A efectes informatius, el present lloc web es manté i conté els procediments estàndard de seguretat generalment acceptats amb la finalitat de protegir la informació continguda, així com la que pugui ser proporcionada pels visitants. L’objectiu és el d’evitar l’ús inadequat, pèrdua o modificació de continguts i informació.

L’informem que només el personal autoritzat té accés a la informació personal que els visitants puguin oferir a través del lloc web.

Li recordem que el nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web que poden no estar controlats amb les mateixes polítiques de privacitat o bé que el propi procés tecnològic, en la seva evolució, pot situar les informacions que circulen per la xarxa en una posició de debilitat en determinades circumstàncies.

El lloc web pot oferir determinada informació sobre temes concrets a efectes explicatius sobre els projectes o activitats que realitza, per tant, podria ser incompleta. La informació presentada no és un servei, pretén ésser un medi d’informació per difondre les activitats del projecte i connectar a les interessades entre elles. Per tant, no s’accepta responsabilitat alguna de les decisions que algú pugui adoptar de la informació continguda en la nostra web. El titular de la web no és responsable de qualsevol dany específic, indirecte o incident tècnic derivat de la navegació per la xarxa i l’ús del nostre lloc web.

Els pagaments derivats de les reserves que es realitzin a través del lloc web i mitjançant el motor de reserves s'efectuaran a través de targes de pagament VISA o Mastercard.

Les condicions generals i ús es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la legislació andorrana. Per a la resolució de qualsevol controvèrsia o litigi derivat de la interpretació o aplicació dels continguts o serveis contemplats en el Lloc web, les parts acorden sotmetre’s expressament als jutjats i tribunals del Principat d’Andorra, amb renuncia a qualsevol fòrum general o especial que els pogués correspondre.